Gisteravond waren wij weer live te horen met ons spiritueel radioprogramma Tussen Hemel en Aarde vanuit de studio bij Radio Beverwijk. Wij werden weer bijgestaan door Marc van Turnhout en Janine Niesing.

Wij hadden een bijzondere gast in onze uitzending en dat was Johanna Kempen. Johanna is bij onze spirituele vereniging Believe werkzaam en geeft de mensen readings via een foto of voorwerp en geschreven schrift.

Maar waar Johanna vooral over gesproken heeft in de uitzending is over haar ziekte waar ze al vanaf haar kinds tijd mee heeft te maken, en dat is het syndroom van Sjögren.

Zij vertelde onder andere hoe het is om te moeten leven met deze ziekte, en waar ze tegen aan loopt in het leven, en ook of ze een geloof heeft waaruit ze haar kracht kan halen om met deze ziekte om te kunnen gaan. Ook heeft Johanna 3 prachtige muzieknummers uitgekozen die voor haar een belangrijke betekenis hebben.

Wat wij in de studio nog niet eerder meegemaakt hebben was dat de lampen gingen flikkeren, uit gingen en daarna weer aan en uit. Het zou kunnen zijn dat een dierbare van Johanna haar heeft willen laten weten dat hij of zij bij haar is, omdat Johanna pasgeleden afscheid heeft moeten nemen van een heel dierbaar persoon uit haar leven.

Wij vonden het heel fijn dat Johanna bij ons in de studio haar persoonlijke levensverhaal wilde vertellen, en hopen dat er wat meer bekendheid gaat komen over het syndroom van Sjögren.

Voor diegene die de uitzending gemist hebben of gewoon nog eens terug willen luisteren via www.radiobeverwijk.nl  onder het kopje GEMIST op donderdagavond 20:00 uur. Deze uitzending is tot 19 april terug te luisteren.

20180413_084631