Spirituele vereniging Believe🦋

MEDIUM MANJA VAN TURNHOUT EN MEDIUM ESTHER HOEBEN.

De kracht van onze vereniging zit in de kracht van het geloven (Believe). Het geloven waarin maakt niet uit. Het waarom wel. Als je in iets gelooft, zul je met die krachtige intentie dingen of belevingen veel sterker kunnen maken. Zelfs dingen realiseren die je nooit had kunnen dromen. Ervaringen en wonderen zullen ontstaan.

Elke laatste maandag van de maand is er een spirituele inloop avondbeurs in de Merwedestraat 49 speeltuingebouw van speeltuin Jeugd en Vreugd.

Van 19:30 uur tot 22:30 uur. Zie agenda!

Er worden verschillende diensten aangeboden, zoals een klankschaal behandeling, psychometrie via foto of voorwerp (zowel van mensen als van dieren) voetreflex/massage, Thaise yogamassage. Het uitpendelen van de chakra’s om te kijken of deze in balans zijn. Holistische reiki behandeling door een ervaren reiki master. Familie opstellingen doormiddel van duplo poppetjes, en Druïde Tarotkaart reading. Een persoonlijke bijen waskaart reading die na afloop mee naar huis genomen mag worden. Meer informatie hierover kunt u vinden bij het kopje agenda.

Manja en Esther richten zich samen ook op vermissing zaken, dit doen zij samen in stilte. Ook kunt u bij Manja en Esther terecht voor een persoonlijk consult, waarbij zij u samen mooie boodschappen door zullen geven vanuit de geestenwereld, en uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Tevens worden er regelmatig workshops aangeboden die plaats vinden in de zaal van speeltuin Jeugd en Vreugd in de Merwedestraat in Beverwijk. Deze worden binnenkort weer in de agenda vermeld en zullen ook te zien zijn op onze Facebook pagina.

Ook kunnen Manja en Esther uitgenodigd worden om in woningen of bedrijven te komen voelen waarom de energie daar niet als prettig wordt ervaren. Zo nodig gaan zij aan de slag om de verstoorde energie weer te herstellen.

Medium Manja van Turnhout heeft het genoegen om samen te mogen werken met Esther Hoeben. Zij kwam ooit voor een consult bij Manja en heeft daarna cursussen gevolgd, waarin zij zich ontwikkelde tot een mooi, zuiver medium. Deze samenwerking heeft geleid tot de oprichting van spirituele vereniging Believe.

Radio Beverwijk: Tussen Hemel en Aarde is gestopt! wegens omstandigheden, wij hebben dit ruim ander half jaar met heel veel plezier gedaan.

believe