Nieuw bij Spirituele Vereniging Believe workshops.

Regelmatig zullen wij workshops aanbieden, en deze ook plaatsen in de agenda en op Facebook. De workshops vinden plaats in het zaaltje van speeltuin Jeugd en Vreugd Merwedestraat in Beverwijk. Er is plaats voor maximaal 25 personen per workshop. Wanneer u hieraan wilt deelnemen dan kunt u zich aanmelden bij lotus44@kpnmail bij Manja van Turnhout. Of telefonisch via 06-33978673.

Spirituele Beurs, elke laatste maandag van de maandūü¶č

Maandelijkse spirituele inloopbeurs met gratis entree. Per gebruik van een consult per tafeltje rekenen wij een kleine vergoeding van 5 euro voor ongeveer 10 a 15 min.

Wij hebben verschillende tafeltjes met verschillende diensten zoals:¬†O.a. medium Manja en (Johanna via automatisch schrift) beide geven mooie zuivere boodschappen door vanuit de geestenwereld via foto’s of voorwerpen van levende of overleden personen en of dieren.

Medium Esther geeft readings, via een door haar gemaakte wastekening, waarbij een overleden dierbare, zowel een persoon als huisdier een liefdevolle boodschap kan overbrengen. Ook geeft deze wastekening inzichten in uw leven, zowel het verleden, heden en toekomst. Ook kan zij de chakra’s uit pendelen via een chakra kaart, om zo te kunnen kijken of de chakra’s in balans zijn.

Monique geeft hele mooie helende klankschaal healings, zij zal u op deze avond kennis laten maken met werking van de klankschaal doormiddel van een korte sessie. Ook geeft zij korte reiki behandelingen.

Ina gediplomeerd in o.a. voetreflex, acupunctuur, Chinese kruiden en natuurgenezing, zij geeft de mensen een heerlijke voetreflex/massage en geeft u ook informatie over wat zij ervaart tijdens de voetreflex behandeling.

Birgit is een reiki master, en geeft de mensen een ontspannende energetische holistische energiebehandeling.  Deze behandeling is 30 minuten en daar vragen wij een bijdrage van 10 euro voor.

Bert en Ina geven de mensen mooie inzichten doormiddel van familieopstellingen met gebruik van duplo-poppetjes.

Marianne geeft mooie zuivere readings via de Dru√Įde Tarotkaarten.

Monica, Angelina en Marc zijn er deze avond om u vragen te beantwoorden en voor goede raad. En Bianca is bij ons aanwezig als BHVer.

U kunt ook gewoon even binnen komen lopen op deze avond om bijvoorbeeld een kopje koffie te komen drinken of  gezellig even te praten met de andere aanwezige mensen of voor vragen die u heeft. Alles mag niks hoeft.

U bent van harte welkom, en we ontvangen u graag op een van onze avondjes, voor de datums van onze avondjes kunt u kijken op onze agenda en op Facebook van Spirituele vereniging Believe.

Ook kunt u bij ons een privé afspraak maken.

fullsizeoutput_608

 

 

 

 

 

 

Energetische reiniging van een woning of werkplek:

Wanneer de energie in een woning of werkplek niet als prettig wordt ervaren kunnen Manja en Esther uw woning of werkplek weer vrij  maken van negatieve energie of entiteiten indien nodig is, en zo de energie weer positief laten stromen zodat er in de woonruimte of werkplek weer een fijne sfeer ontstaat.


Tussen Hemel aan Aarde, ons spiritueel radioprogramma is gestopt!

Helaas zijn wij Manja en Esther gestopt met ons live programma Tussen Hemel en Aarde.

Dit wegens omstandigheden, wij hebben het ruim 1,5 jaar met heel veel plezier gedaan.

logo-radio-beverwijk-940x430

 

 

 

 

Privé consulten:

Wanneer er behoefte is aan een persoonlijk consult, staan Mediums Manja en Esther graag voor u klaar om met liefde boodschappen uit de geestenwereld door te geven en uw vragen zo goed als mogelijk te beantwoorden. Dit doen zij door middel van psychometrie aan de hand van foto’s¬†¬†en voorwerpen en vaak ook door spontane boodschappen die zij mogen ontvangen uit de geestenwereld.


 

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, en zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

 

fullsizeoutput_595